Kursguide

Kursguide

hitta den typ av kurs som passar dig!

GUIDE TILL KURSERNA

Yogaläraren lägger upp kursen för att deltagarna i aktuell grupp ska få en trygg, positiv process. Kursbeskrivningarna är ungefärliga. Yoga är individuell övning i grupp, men vi får inspiration och stöd av att öva ihop med andra. Du går framåt i din egen takt och samtidigt utvecklas gruppen tillsammans. Läraren ger variationer för att alla ska kunna delta efter sina förutsättningar. 


Prova på & kom igång
Korta kurser för dig som vill prova yoga-mindfulness. De kan också vara ett sätt att komma igång om de längre kurserna redan har startat.


Grundkurs
De flesta har utbyte av att gå grundkursen flera gånger, ibland i flera terminer. Att öva på grundkursens nivå är ofta tillräckligt för att fortsätta att utveckla ditt välmående i kropp och sinne. Fokus på att komma in i och att öva yogarörelser, positioner, andningsövning och meditation enligt yogas grundprinciper. 


Grund/fortsättningskurs
Som ovan men här tar vi in något fler asanas som kan vara utmanande för den som har skador eller mycket stelhet eller besvär med kroppen. Du behöver inte vara helt besvärsfri för att gå i grund/fortsättning men du kan lyssna till din kropp och välja rätt variation utifrån lärarens instruktion. 


Fortsättningskurs
Tidigare erfarenhet av yoga och du kan i stor utsträckning öva enligt yogas grundprinciper. Du behöver inte vara helt fri från skador/besvär men har lärt dig att lyssna till din kropp och anpassa övningarna till dina förutsättningar. Ofta något längre meditation än på grund- och grund/fortsättning.


Fördjupningskurs

För deltagare som övat Yoga-mindfulness i flera terminer. Olika typer av upplägg är möjliga. Vi ökar tiden för asanas, meditation och/eller tar upp mer av yogafilosofi utifrån gruppens behov och intresse. Deltagarna övar hemma mellan yogapassen.


Om yoga-mindfulness >>

Deltagarna berättar >>

Kurser & priser >>

HÖR GÄRNA AV DIG!


Om du har frågor om yoga-mindfulness eller vill prata om vilken typ av kurs som passar dig är du välkommen att kontakta mig på: 070-417 35 90 eller info(at)coachingyoga.se

KURS FÖR DIG & DINA VÄNNER

eller kom med din familj eller kollegor.

Om du vill gå en kurs i yoga eller personlig yogaträning tillsammans med några personer du känner kan jag ordna en kurs för er. Hör av dig för upplägg!

unsplash