Referenser

Referenser coaching


ANNA: 

”Jag hade problem med en chef, som undervärderade mig och gav mig en lön som låg långt under min kompetens. Med stöd av samtalen med Irmela stod jag upp för min rätt. Irmela är fantastisk strukturerad och alltid väl förberedd inför träffarna. Hon har hjälpt mig att hitta och hålla fokus på det som är viktigt för mig. Hon är både empatisk och kan se situationen med distanserad klarhet. Jag kan verkligen rekommendera henne till alla som behöver stöd i svåra situationer i arbetsliv såväl som privat.”


BIRGITTA:

"Jag ville få hjälp med att hantera min stress i vardagen. Tillsammans med Irmela kartlade jag vad som skapade stress i mitt dagliga liv. Jag fick ett personligt utformat program med enkla övningar för att bli mer närvarande i nuet och minska oroliga tankar och spänningar. Irmela har en lugn, behaglig och förtroendeingivande attityd. Genom hennes coaching hittade jag en väg att få en mer avstressad och därmed lugnare livsstil."


MARIE: 

”Jag hade en pressad situation på arbetet en längre tid och visste varken ut eller in. Jag blev förvånad över att coachingen var så givande. Jag lärde mig mycket genom samtalen med Irmela som jag har glädje av även i relationer till andra i min omgivning. Irmela visade en stor lyhördhet för mig som person och inför mitt problem. Hon har en enkelhet, tydlighet och värme i sitt bemötande och jag rekommenderar henne varmt som coach.”


Mina klienter har önskat ge sina referenser under annat namn

då de skriver mycket öppet om sin arbetssituation och sitt yrkesliv.