Kurser & priser

Yoga-mindfulness

Kurser & priser våren 2024

Under våren är alla mina tre terminskurser på fortsättningsnivå. Du som har tidigare erfarenhet av att öva yoga är välkommen med din anmälan. Även i fortsättningskurser undervisar jag med variationer av övningarna för att alla ska kunna öva efter sina egna unika förutsättningar. Vill du gå en kurs för nybörjare kan jag hänvisa dig till någon av mina kollegor. Om du vill komma på personlig yogaträning, kanske tillsammans med en partner, vänner eller kollergor lägger vi nivån för att passa era eventuella olika behov och erfarenheter. Se mer om det nedan. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Kurserna ges på plats i yogastudion på Maria Skolgata 40, på Södermalm i Stockholm och live online. Jag kan även komma till arbetsplatser och till andra platser i landet om ni är en grupp som vill öva Yoga-mindfulness ihop.
Anmälan till Irmela Lilja på info(at)coachingyoga.se eller ring/smsa 070-417 35 90 under kontorstid. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att delta i yoga. 

MÅNDAGAR KL 17.30–19.00 FORTSÄTTNING

MARIA SKOLGATA 40. Kursperiod 22/1 – 20/5

Terminskurs 16 veckor x 90 minuter.
(Uppehåll veckorna 13 + 14 kring påskhelgen) 

Kursavgift 4000 kr. Avgiften kan vid behov delas upp.

Fördjupande fortsättningskurs.
Tidigare erfarenhet av yoga behövs. 

TISDAGAR KL 17.30–19.00 LIVE ONLINE

Fortsättningskurs online. Kursperiod 23/1 – 21/5
Öva Yoga-mindfulness under handledning av en erfaren yogalärare bekvämt från ditt eget hem.
Terminskus 16 veckor x 90 min. Kursavgift 3600 kr.
Vid långvarigt nedsatt inkomst 3100 kr.
(Uppehåll
veckorna 13 + 14 kring påsk) Fördjupande fortsättningskurs.Tidigare erfarenhet av yoga behövs.

ONSDAGAR KL 17.30-19.00 FORTSÄTTNING

MARIA SKOLGATA 40. Kursperiod 24/1 – 22/5 

Terminskurs 16 veckor x 90 minuter.
(Uppehåll veckorna 13 + 14 kring påskhelgen)

Kursavgift 4000 kr. Avgiften kan vid behov delas upp.

Fördjupande fortsättningskurs.
Tidigare erfarenhet av yoga behövs.


PERSONLIG YOGATRÄNING - Kom en eller flera!

Första passet bokas alltid 1,5 timme pris 1500 kr. Vid regelbunden övning kan du boka 1 timme/1000 kr. Ta med din partner, vänner eller kollegor. Tillägg 300 kr/per extra person. Introduktion till Yoga-mindfulness och övningar som passar just dig/er. Efter första yogaträningen kan du boka minst fem pass till ett paketpris. 

FASTA KURSER GER BRA UTVECKLING!

Fasta kurser & små deltagargrupper ger mycket positivt.

Jag lär känna deltagarnas förutsättningar och anpassar varje pass och kursen som helhet efter det. Jag visar alltid variationer. Du lär känna mig och de andra deltagarna och det ger en trygg känsla där man fritt kan ställa sina frågor och vid behov få mer personlig återkoppling.

YOGA-MINDFULNESS - 12 lektioner steg för steg

I boken visar Bikash Acharya hur du kan utveckla sinnes-ro och ditt inre lugn med hjälp av enkla yogapositioner, andningsövningar och meditationsmetoder. Du får insikt i hur du kan bemästra stress, oro och utveckla ditt fysiska och själsliga välmående. När du går kurs hos mig i yogastudion får du köpa boken till reducerat pris. 

FÖRDJUPNINGSKURS - HELG - YOGASTUDION

FÖRDJUPNING för dig som har övat yoga ett tag och vill utvecklas vidare. Yogapass med andningsövningar & meditation. Vi samtalar om hur yogatraditionens filosofi kan vara ett stöd och berika hela ditt liv. Du får reflektera över/göra en egen plan för livsstilsförändring. 

Lördag 9.00-17.00 Söndag 9.00-15.00

Kursavgift & datum kommer framöver. Anmäl intresse! 

KOM MED TILL MASESGÅRDENS HÄLSOHEM!

Hälsovecka på 6 dygn med kurs i Yoga-mindfulness: Söndag 26/5 till lördag 1/6 2024. Masesgårdens hälsohem ligger vackert vid Siljan utanför Leksand. Vällagade vegetariska bufféer och fyra dagliga aktiviteter som olika former av träning och föreläsningar om kost och hälsa ingår. Delta i 5 x 2 timmars kurs i Yoga-mindfulness under veckan för endast 600 kr i tillägg. 

"Sååå! Skönt! Den här yogan passar mig väldigt bra. Har provat många olika; Restorative, Hatha, Kundalini, Yin m m och har inte upplevt kombon av utsträckt kropp och lugn i sinnet så tydligt tidigare."


Rose Marie Strand, Gävle

"Jag upplever att yogan online håller samma höga klass som i studion. Irmela ser var och en av oss och kan vägleda oss när vi behöver. Jag får känslan av lugn efter ett online yogapass precis som när jag varit i studion."


Ulrika Stadin Pålsson, Handen

"Kursen har gett mig ytterligare förmåga att landa i min kropp i olika situationer och på så sätt ökat min närvaro i vardagen. På-minnelserna om uppmärksamhet och om andningen ... Sammantaget; en påminnelse om frihet, lätthet och glädje i livet." 


Ylva, kursdeltagare Masesgården

unsplash