Kurser & priser

Kurser & priser våren 2023

KURSER I YOGA-MINDFULNESS

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Kurserna ges på plats i yogastudion på Maria Skolgata 40, på Södermalm i Stockholm och live online. Jag kan även komma till arbetsplatser och till andra platser i landet om ni är en grupp som vill öva Yoga-mindfulness ihop.
Anmälan till Irmela Lilja på info(at)coachingyoga.se eller ring/smsa 070-417 35 90. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att delta i yoga. 

MÅNDAGAR KL 17.30-19.00 - FORTSÄTTNING

MARIA SKOLGATA 40 Kursstart 23/1 

Terminskurs 16 veckor x 90 min. (Uppehåll v 14, v 15) 

Kursavgift 4000 kr. Avgiften kan vid behov delas upp.

Fördjupande fortsättningskurs.
Tidigare erfarenhet av yoga behövs. 

ONSDAGAR KL 17.30-19.00 - GRUND/FORTSÄTT

MARIA SKOLGATA 40 Kursstart 25/1

Terminskurs 16 veckor x 90 min. (Uppehåll v 14, v 15) 

Kursavgift 4000 kr. Avgiften kan vid behov delas upp.

I denna kurs kan även du som inte har öva yoga tidigare delta. Du får introduktion innan första tillfället och alla övningar anpassas för både erfarna och nybörjare. 

KOM MED TILL MASESGÅRDEN!

Hälsovecka med yoga-mindfulness 6-7-dygnsvistelse på Masesgårdens hälsohem utanför Leksand. Vegetarisk kost, föreläsningar och aktiviteter, fri tillgång till pool, bastu ingår. Du får 10 timmars kurs i yoga-mindfulness för endast 600 kr extra (5 pass x 2 timmar kl 15.30-17.30) Kurstider för 2023 kommer senare under hösten.

FASTA KURSER GER BRA UTVECKLING!

Fasta kurser & små deltagargrupper ger mycket positivt.

Jag lär känna deltagarnas förutsättningar och anpassar varje pass och kursen som helhet efter det. Jag visar alltid variationer. Du lär känna mig och de andra deltagarna och det ger en trygg känsla där man fritt kan ställa sina frågor och vid behov få mer personlig återkoppling.

TISDAGAR KL 17.30-19.00 - FORTSÄTTNING

LIVE ONLINE Kursstart 24/1

Terminskurs 16 veckor x 90 min. (Uppehåll v 14, v 15)

Kursavgift 3600 kr. Långvarigt nedsatt inkomst 3040 kr. Avgiften kan vid behov delas upp. 

Tidigare erfarenhet av yoga behövs. 

PERSONLIG YOGATRÄNING - Kom en eller flera!

Första passet bokas alltid 1,5 timme pris 1500 kr. Vid regelbunden övning kan du boka 1 timme/1000 kr. Ta med din partner, vänner eller kollegor. Tillägg 300 kr/per extra person. Introduktion till Yoga-mindfulness och övningar som passar just dig/er. Efter första yogaträningen kan du boka minst fem pass till ett paketpris. 

FÖRDJUPNINGSKURS - HELG - YOGASTUDION

FÖRDJUPNING för dig som har övat i några terminer och vill utvecklas vidare. Yogapass med andningsövningar & meditation. Vi samtalar om hur yogatraditionens filosofi kan vara ett stöd och berika hela ditt liv. Du får reflektera över/göra en egen plan för livsstilsförändring. 

Lördag 9.00-17.00 Söndag 9.00-15.00

Kursavgift & datum kommer framöver. Anmäl intresse! 

"Sååå! Skönt! Den här yogan passar mig väldigt bra. Har provat många olika; Restorative, Hatha, Kundalini, Yin m m och har inte upplevt kombon av utsträckt kropp och lugn i sinnet så tydligt tidigare."


Rose Marie Strand, Gävle

"Jag upplever att yogan online håller samma höga klass som i studion. Irmela ser var och en av oss och kan vägleda oss när vi behöver. Jag får känslan av lugn efter ett online yogapass precis som när jag varit i studion."


Ulrika Stadin Pålsson, Handen

"Kursen har gett mig ytterligare förmåga att landa i min kropp i olika situationer och på så sätt ökat min närvaro i vardagen. På-minnelserna om uppmärksamhet och om andningen ... Sammantaget; en påminnelse om frihet, lätthet och glädje i livet." 


Ylva, kursdeltagare Masesgården