Referenser

Irmela Lilja Coaching & Yoga

Yoga-mindfulness

Maria Skolgata 40, Södermalm 

Höstens kurser:

Helgkurs -Introduktion 

lö-sö 17-18 aug.

9.00-11.00 båda dagarna

Måndagar - fortsättning 

17.30-19.00

Tisdagar - meditation - drop in

7.00-7.45 med Malin Björnell

Torsdagar - grund/fortsättning

14.30-16.00

17.30-19.00

Söndagar - ung vuxen med fokus på lugn, återhämtning och livsbalans

16.00-17.30


Läs mer om kurserna

Masesgårdens hälsohem

Boka hälsovecka/5 dygn

med Yoga-mindfulness

14-19 september 2019


Livsstilsförändring:

Personlig coaching

Individuella samtal


Livsstilsgrupp

Lätt vandring, mindfulness, livsstil, samtal >>
Referenser yoga-mindfulnessUlrika Pålsson

Om kursen: Jag har lärt mig att träna på andningen och att den kan hjälpa mig i vardagen om det behövs.  Jag har börjat lära känna mig själv under skinnet. Jag har faktiskt kunnat stänga bort saker som kommit i tankarna under passet. Det är inte lätt men de sista gångerna var det lättare. Jag vill fortsätta att gå yoga-mindfulness och rekommenderar kursen till andra! Det är fem stjärnor av fem möjliga.


I vardagslivet: Vid lite extra hjärtklappning tar jag hjälp av andningen och tänker på luftens väg genom näsan och neråt i lungorna och tillbaka igen. Framförallt när luften passerar näsvingarna, vilken känsla det är att uppleva en sådan viktig funktion. Gör också närvaroövningen och upplever hur jag sitter, kontakten med sittbenen och att känna underlaget där jag sitter eller där jag står. Jag försöker rannsaka vad jag orkar och hinner med på en dag. Och om jag inte hinner idag så gör jag det imorgon. Mindre av att rusa igenom allt utan gör mer med eftertanke med medvetenhet. 


Om yogaläraren: Fantastiskt bra, tydliga instruktioner och en otroligt bra röst att lyssna till. När jag övat hemma har jag haft din lugna och metodiska röst inom mig. Du har förklarat bra och påmint oss samma sak om och om igen. Jag har gillat att det funnits tid för frågor och funderingar. 


Pia Ackmark

Om kursen: Över förväntan, känner mig mer rörlig, lugnare till sinnes och fått bättre hållning. Att mentalt landa in i yogapasset efter en stressig arbetsdag, är total avkoppling för kropp och själ. Jag tänker absolut fortsätta på fler kurser!


I vardagslivet: Har blivit mer medveten om hållning, avslappning och andning.


Om yogaläraren: Irmela som yogalärare är en fantastisk person som utstrålar värme, omtanke och som man snabbt får tillit till.


Sven Olsson

Om kursen: Den har varit mycket bra. Jag har fått avslappning, balans och styrka under kursen.


I vardagslivet: Jag har fått bättre hållning och tänker mer på hur jag står och går. Jag stressar avsevärt mindre nu än tidigare.


Om yogaläraren: Mycket bra lärare. Jag vill gå fler kurser och jag kommer att rekommendera att andra går på dina kurser.


Erica Forsell

Om kursen: Det har varit en välbehövlig, avkopplande och avslappnande stund i min vardag. Ju längre jag deltagit desto mer har jag kommit in i det och kan njuta av det. Jag har främst kommit ner i varv och lärt mig vara i nuet under passet allteftersom. Mindre och mindre tankar som virvlar omkring. Jag har upplevt ett skönt lugn omkring mig efter passen. Jag vill gärna fortsätta och kan absolut rekommendera detta till andra i min omgivning.


I vardagslivet: Har börjat reflektera mer över min andning och gör andningsövningar ibland, det gjorde jag inte innan. Förhoppningsvis kommer jag att göra enklare yogaövningar hemma framöver.


Om yogaläraren: En väldigt lugn, erfaren och förtroendeingivande instruktör som värnar om allas hälsa och alltid ger tips om alternativa övningar till deltagarna.


Emma-Helena Berglund

Samlad bedömning av kursen: Yoga-mindfulness med Irmela har varit helt fantastiskt! Hela stämningen i gruppen har varit toppen och det är Irmela en huvudanledning till. Hennes lugna aura gör att så fort man kliver in i yogarummet så blir man själv lugn. Hon berättar grundligt och visar tydligt varje övning och är mycket lyhörd för allas olika förutsättningar och ser alla på ett mycket varmt sätt! Jag har nu gått i fyra terminer med yoga-mindfulness hos Irmela och kommer fortsätta med det.   

Kurser i Yoga-mindfulness och livsstilsförändring:

  • Maria Skolgata 40, Centrala Södermalm  
  • Yoga-mindfulness centrum Stockholm, Roslagsg 37, Vasastan

Copyright Irmela Lilja Coaching & Yoga 2016 All rights reserved